Sport in de omgeving

Fietsen
In de buurt zijn tal van fietsmogelijkheden. Men kan verschillende stadjes bezoeken en een terrasje doen, of het sportiever aanpakken door langs de Gorges te fietsen. Meestal fietst men langs kleine rustige wegen of door de wijnvelden. De Mont-Ventoux is niet zo ver uit de buurt en misschien kan u wel een poging wagen om deze te beklimmen vanuit Bedoin.

Wandelen
Men kan in de buurt rustige wandelingen maken tussen de wijnvelden. Er liggen verschillende wijnkelders op wandelafstand. Voor de geoefende wandelaars ligt de GR-route niet zo ver uit de buurt. Je kan ook gebruik maken van een van de talrijke wandelingen op de Mont-Ventoux met prachtige vergezichten.

Kayak
De afvaart van de Ardèche is een unieke belevenis die u niet mag missen. Aan het vertrek (slechts 5 kilometer van ons huis in St Martin d’Ardèche) wordt u met een busje naar de vertrekplaats gevoerd. Hier wacht u een prachtige tocht door de gorges. Vergeet zeker geen picknick mee te nemen voor onderweg. (Best vooraf even informeren wat de lengte en de duur van de afvaart betreft: toch niet onderschatten.)

Paardrijden
Op 5 km van ons huis, in Saint Poulet de Caisson (tegenover restaurant La Piboulette) bevindt zich een privé-manége waar je rijles kan nemen of een wandeling kan maken langs de Ardèche. Elke woensdag is er voor de kleinsten een ponydag, hier leren ze de paardjes verzorgen en opzadelen, maken ze een mooie begeleide wandeling langs de rivier en krijgen een drankje en een versnapering aangeboden.

Tennis, minigolf, …
In de buurt zijn er diverse tennis-, minigolfbanen en andere sportactiviteiten te vinden.