Veelgestelde vragen

Hoe is de bereikbaarheid?
Het vakantiehuis ligt op amper 25 kilometer van de snelweg; uitrit 19, Bolène, Pont Saint-Esprit. Na de snelweg geen lange autorit meer op kleine binnenwegen.

Voor welke periode kan ik huren?
Gedurende het hoogseizoen wordt er enkel verhuurd voor minstens een week, de week start van zondag 16.00 uur tot zondag 10.00 uur, dit om het drukke verkeer van de zaterdag te vermijden.
Buiten de vakantieperiodes volgens afspraak met de verhuurders.

Hoe kan ik reserveren en betalen?
Na contact per e-mail of per telefoon. Tevens ontvangt u een rekeningnummer om een voorschot van 50% over te schrijven. Na ontvangst van dit voorschot krijgt u een e-mail met bevestiging van de reservatie. Het saldo dient betaald te worden zes weken voor vertrekdatum.

Zijn er nog bijkomende kosten?
Elektriciteitsverbruik volgens meteropname (Berekening: 5€/week + 0,110€/kWh).

Zijn er winkels in de buurt?
Ja, in Saint-Julien de Peyrolas op vijf kilometer. Daar vind je een warme bakker,  een café een restaurantje en een postkantoortje.
In Saint-Martin d’Ardèche op zes kilometer vind je meerdere winkels en restaurants (toeristisch) en in Pont Saint-Esprit op twaalf kilometer afstand vind je alles, onder andere meerdere grootwarenhuizen.

Ligt het huis in een vakantiedomein?
Nee, het is een privéwoning gelegen in Cabaresse, een gehucht van Salazac.

Zijn huisdieren toegelaten?
Neen, geen huisdieren toegelaten .

Wat moet ik meenemen?
Lakens, kussenslopen , badhanddoeken en keukenhanddoeken.

Eindschoonmaak?
De eindschoonmaak wordt door ons verzorgd, hij is in de huurprijs inbegrepen.

Is er een zwembad aanwezig?
Ja, er is een zwembad aanwezig, er wordt voor controle en onderhoud van het zwembadwater gezorgd. Het zwemwater is verwarmd van mei tot oktober.